Volledig scherm
PREMIUM
Bondscoach Remko Bicentini van Curaçao bewondert in zijn achtertuin de King's Cup. © Eveline Van Elk

Remko Bicentini wil de ‘familie’ van Curaçao uitbreiden

WIJCHEN - Remko Bicentini wil met Curaçao de groepsfase van de Gold Cup overleven. De bondscoach uit Wijchen probeert meer spelers van naam bij de ploeg te halen.

De vlaggen werden woensdag gehesen in huize Bicentini. Niet om te vieren dat de bondscoach van Curaçao tussen de toernooien om de King’s Cup in Thailand en de Gold Cup in de Verenigde Staten anderhalve dag in Wijchen was, maar omdat zoon David (16) en dochter Noa (17) geslaagd waren voor hun eindexamens.

,,Het paste precies in het schema dat ik juist op de dag van de uitslag thuis kon zijn’’, zegt Remko Bicentini (51).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Treffers verzuimt afstand te nemen

    De Treffers verzuimt afstand te nemen

    GROESBEEK - Het zaterdagelftal van De Treffers liet in derde klasse A tegen DVOV de kansen onbenut door de ploeg uit Rozendaal voor rust op een flinke achterstand te zetten. Na drie kwartier stond het in Groesbeek 2-2, dat werd tevens de eindstand. De afronding was zeer matig waardoor DVOV op de been bleef. Na de 0-1 kopte Patrick Heesakkers de Groesbekers naar 1-1 en zette Justin van Hest de 2-1 op het scorebord. Daarna stond De Treffers droog. Vlak voor de pauze werd het 2-2. Daarna bleef de wedstrijd in evenwicht.

Amateurvoetbal