Volledig scherm
Omar Nejjari (midden) van Rood Wit probeert de bal aan te nemen, met links Kay Tassenaar van Germania in de rug. © Theo Peeters

Rood Wit raakt Nejjari, El Haddouti en Van Doorn kwijt na dit seizoen

GROESBEEK - Rood Wit neemt na dit seizoen afscheid van drie spelers. De spitsen Omar Nejjari en Khalid El Haddouti stoppen bij het eerste elftal van de Groesbeekse voetbalclub, evenals doelman Ton van Doorn.

René Rutten, lid van de technische commissie van Rood Wit, bevestigt het vertrek van de drie. Nejjari (35) gaat zich richten op de trainerscursus, terwijl El Haddouti (24) en Van Doorn (30) het spelen in een eerste team niet meer kunnen combineren met werk. Nejjari en Van Doorn zijn bezig aan hun tweede periode bij de voetbalclub, zij keerden vorig seizoen terug bij de derdeklasser. El Haddouti vertrekt na drie seizoenen.

Nog geen spelers

De komende periode moet blijken of er meer spelers vertrekken bij de huidige nummer drie van de derde klasse D. Rood Wit heeft nog geen aanwinsten voor volgend seizoen. ,,We moeten eerst een duidelijk beeld hebben over de spelers die weggaan”, zegt Rutten. ,,Daarna kunnen we gericht zoeken.”

Er zijn nog geen spelers die hebben toegezegd bij de ploeg van trainer Joop van den Ing, die bijtekende, te blijven.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal