SCE langer door met trainer Breems

NIJMEGEN – Berry Breems blijft langer trainer van SCE. De Nijmeegse voetbalclub en de 39-jarige Nijmegenaar zijn contractverlenging voor een jaar overeengekomen.

Breems is bezig aan zijn eerste jaar bij de vierdeklasser. SCE klom de voorbije weken op naar de derde plaats in de vierde klasse E en doet volop mee in de titelstrijd.

Breems was eerder kort interim-trainer bij SCH en de NEC-amateurs. Hij was de voorgaande twee seizoenen hoofdtrainer van het zaterdagteam van SCH waarmee hij op koers lag voor de titel, totdat de Nijmeegse club vorig seizoen werd opgeheven.

Speler NEC

Volledig scherm
Berry Breems. © foto Bert Beelen

Breems maakte in het regionale amateurvoetbal vooral furore als middenvelder van NEC (amateurs). Hij voetbalde vijftien seizoenen bij de club, waarmee hij van de vierde klasse opklom naar de hoofdklasse. Als 18-jarige speler kwam hij over van Hatert.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal