Volledig scherm
Groesbeekse Boys op archiefbeeld tegen Vitesse'08. © Theo Peeters

Scorebord kan monsterscore Groesbeekse Boys niet aan

GROESBEEK - Groesbeekse Boys leefde zich in de vierde klasse E tegen Batavia heerlijk uit. De teller stond na 90 minuten op 11-0. Het scorebord aan de Breedeweg stopte ermee bij 9-0.

Bij Batavia moest doelman Tim de Weijert met een hoofdwond van het veld, waarna de thuisploeg toesloeg. Batavia had geen wissel voor de gewonde keeper. Van de twee andere doelmannen had er een bij de training zijn vinger gebroken, de andere was op vakantie. Verdediger Jesper van de Woerdt kwam op doel en werd de roos van de schietgrage Groesbekenaren. De achttienjarige stand-in vervulde een ondankbare taak want Batavia zakte steeds verder in het moeras.

Voor de ‘Boys’ scoorden Jan Willem Hendriks, Dave Kleijnen en Bram de Bruin elk een hattrick. Gijs Müskens maakte de twee andere treffers. Hendriks voltooide zijn hattrick voor rust en viel direct na rust met een liesblessure uit. Zijn vervanger Kleijnen scoorde al bij zijn eerste balcontact. Ook De Bruin was na rust goed voor een hattrick.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal