Volledig scherm
Doelman Nick Degen (links) op archiefbeeld, voor DIO’30 in actie tegen SCH. Met rechts verdediger Wis van Dinteren van DIO en Hazar Can (midden) van SCH. © Gerard Verschooten

SCP versterkt zich met nog drie spelers van DIO'30

PUIFLIJK - SCP haalt opnieuw versterking bij buurclub DIO’30. Niek Vriesema, Roy van Dongen en Ryan Wou verruilen de voetbalclub uit Druten na dit seizoen voor de club uit Puiflijk. SCP was eerder al rond met doelman Nick Degen, die ook overkomt van DIO.

Voor Van Dongen (24) en Wou (20) betekent hun overgang een terugkeer bij SCP. Van Dongen speelde al eens in het eerste elftal van de vierdeklasser en stapte in 2015 over naar DIO. Wou ging in de jeugd van SCP naar DIO. Voor Vriesema (25) wordt het de tweede keer dat hij DIO verlaat. Drie jaar geleden speelde hij één seizoen bij Victoria’25 in Afferden.

SCP kan na de zomer ook weer beschikken over Berry Nijs (22). Hij sluit weer aan na een periode op Aruba.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal