Volledig scherm
Kursad Sürmeli (links) speelt in actie voor FC Lienden, de club waar hij afgelopen seizoen na de winterstop speelde. © ProShots

Sürmeli zegt De Treffers af en tekent contract in Turkije

GROESBEEK - Kürsad Sürmeli heeft een tweejarig contract getekend bij Giresunspor, een Turkse club op het tweede niveau. Daarmee gaat de overgang van de Nijmegenaar naar De Treffers niet door.

Volledig scherm
Kürsad Sürmeli geeft aanwijzingen als speler van Achilles’29. © Peter Lous

Sürmeli (22) zou het afgelopen jaar al twee keer eerder naar Turkije vertrekken. Vorige zomer én afgelopen winterstop was de middenvelder zo goed als rond met Adanaspor, maar allebei de keren ketste de deal op het laatste moment af.

Sürmeli voetbalde tot afgelopen januari bij Achilles’29. Hij stond vierenhalf jaar onder contract in Groesbeek en speelde met de club in de eerste divisie. Nadat de transfer naar Adanaspor niet doorging, kwam de Nijmegenaar afgelopen seizoen een half jaar uit voor FC Lienden. Voor komend seizoen had hij een contract getekend bij De Treffers.

De Treffers

De Groesbeekse tweededivisionist gaat op zoek naar een vervanger. ,,Tijdens de onderhandelingen heeft hij gevraagd of hij de vrijheid zou hebben om te onderhandelen met een profclub”, legt Paul Langeveld van de technische commissie uit. ,,Kürsad heeft ambities als prof en die willen we hem niet ontnemen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal