Actiebeeld uit de wedstrijd tussen Juliana’31 en AWC van vorige week.
Volledig scherm
Actiebeeld uit de wedstrijd tussen Juliana’31 en AWC van vorige week. © David van Haren

Sportieve crisis AWC houdt aan met offday tegen UDI’19

WIJCHEN - AWC is de sportieve crisis voorlopig niet te boven. De Wijchense club uit de hoofdklasse B verloor zondag op eigen veld van UDI’19: 0-2. Vorige week liep het team van trainer Camiel Jager tegen een grote nederlaag aan in het streekduel met Juliana’31 (7-1). Tot overmaat van ramp staat AWC met vier punten op de voorlaatste plaats.

  1. Excellent blaast Groesbeekse Boys omver

    Excellent blaast Groesbeek­se Boys omver

    GROESBEEK - Het Oploose Excellent beleefde een heerlijke middag in Groesbeek. De Brabanders waren op alle fronten de bovenliggende partij en wonnen volkomen verdiend met 5-0. De ploeg van trainer John Janssen zat al na vijf minuten op rozen toen Timo Cornelissen de 0-1 binnen tikte na een voorzet van Frans Cuppers. Aan deze actie ging volgens de Groesbekenaren wel een overtreding van de gasten vooraf, maar scheidsrechter Kolenberg wilde er niets van weten.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal