Beeld van sportpark De Heikant van Achilles'29, afgelopen seizoen tijdens de thuiswedstrijd in de derde divisie tegen De Dijk.
Volledig scherm
Beeld van sportpark De Heikant van Achilles'29, afgelopen seizoen tijdens de thuiswedstrijd in de derde divisie tegen De Dijk. © Eveline Van Elk

Stichting accommodatie Achilles'29 vraagt faillissement aan

GROESBEEK - De stichting accommodatie van Achilles’29 (STAA) heeft het eigen faillissement aangevraagd. Die stichting beheert het sportpark van Achilles, maar staat los van de voetbalclub uit Groesbeek. Welke gevolgen het faillissement heeft voor de vereniging, is nog onduidelijk.

 1. Bestuurder Achilles beschuldigd van ongeoorloofde overboeking; beslag op sportpark
  PREMIUM

  Bestuurder Achilles beschul­digd van ongeoor­loof­de overboe­king; beslag op sportpark

  GROESBEEK - De curator die het faillissement van Achilles’29 afhandelt heeft beslag laten leggen op het sportpark van die Groesbeekse voetbalclub. Vanuit de Achilles’29 BV, de voormalige proftak, is vlak voor het faillissement door de toenmalige bestuurder Elrie Bakker-Derks nog geld overgeboekt naar de stichting die sportpark De Heikant beheert en waar de familie Derks in het bestuur zit. Om dat terug te krijgen, heeft de curator nu dus beslag laten leggen op het sportpark.
 1. Voetballegende Maradona overleden op 60-jarige leeftijd
  Play

  Voetballe­gen­de Maradona overleden op 60-jarige leeftijd

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Champions League
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Champions League

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal