Volledig scherm
Eef van Riel van De Treffers in duel met HHC’er Rick Hemmink (rechts), ProShots © ProShots

Tiental De Treffers onderuit bij HHC

HARDENBERG - De Treffers heeft de derbyzege van vorige week tegen Achilles’29 (5-2) geen goed vervolg gegeven. De ploeg van trainer Anton Janssen ging zaterdag ten onder bij subtopper HHC: 1-0. Een kwartier voor tijd kreeg spits Niek Versteegen rood (twee keer geel).

Glenn Kobussen kroonde zich in Hardenberg tot matchwinnaar. De oud-jeugdinternational krulde vlak voor rust een hoekschop in één keer binnen. Daarna volgde kansen over en weer. De grootste was voor Pim Balkestein. De aanvoerder van De Treffers, terug van een schorsing, kopte in de slotminuut op de paal.

De Groesbeekse formatie blijft daardoor in de degradatiezone van de tweede divisie hangen. De Treffers staat met 24 punten uit 22 duels nog wel op de veilige veertiende plaats, maar weet dat concurrenten TEC (24 duels, 21 punten) en AFC (23-20) elkaar zondag nog treffen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal