Anoush Dastgir
Volledig scherm
Anoush Dastgir © Raphael Drent

Trainer Anoush Dastgir zegt Woezik af na bestuursconflict

WIJCHEN – De zoektocht naar een trainer krijgt voor Woezik weer een nieuwe wending. Anoush Dastgir (29) was al rond met de voetbalclub uit Wijchen, maar ziet er toch van af. Hij blijft bij de NEC-amateurs. 

8 reacties

 • die alles weet

  3 jaar geleden
  dit is eigen belang van het bestuur wat je nog een bestuur kunt noemen 6  van buiten af gaan weg zoals loeffen,atrs,heesakkers,niclas,vreeman,buijssen en daar drie voor terug dan doe je het toch niet verkeerd maar van bepaalde leden moet de zoons er in die echt niet mee kunnen op 1e klas pff
 • Jos Olsthoorn

  3 jaar geleden
  Is die vertrekkende trainer van Constantia niets voor Woezik? Heeft toch een woezik verleden? Mooie nieuwe start!
 • haske

  3 jaar geleden
  Henk, de leden vertrouwen er op dat het bestuur  beslissingen neemt in het belang van de club, voor hen( de leden). Anders word er nooit wat besloten. Tevens zijn er net als bij de meeste clubs te weinig betrokken leden die iets extra's willen doen. Als er dan iets is moeten ze zelf maar in het bestuur of een commissie plaatsnemen. ( al jaar word er een voorzitter gezocht bv.!)
 • SiertdeFox

  3 jaar geleden
  Ach links of rechtsom, hulde voor dit bestuur met ballen. Nu snel trainers voor de teams en vooruit kijken en die zgn technische scouts en regel mannetjes buiten de deur houden.
 • Henk

  3 jaar geleden
  Het bestuur dient verantwoording aan de algemene ledenvergadering af te leggen. Bij belangrijke agendapunten had het bestuur er beter aan gedaan om haar leden te raadplegen