Volledig scherm
Trainer Fred Razing van Eendracht'30 (rechts) op archiefbeeld. © Bert Beelen

Trainer Eendracht’30 moet vrezen voor schorsing na rode kaart

MOOK - Misschien wel het meest opvallende moment bij de wedstrijd tussen Eendracht’30 en Vorden (1-1) in de tweede klasse I was dat Fred Razing, de trainer van de thuisploeg, in de tweede helft een rode kaart kreeg wegens aanmerkingen op de arbitrage.

Van achter de omheining van het veld zag Razing Vorden op gelijke hoogte komen nadat Carlito de Zeeuw de score had geopend. ,,De gelijkmaker zat eraan te komen”, sprak Razing. ,,We hadden eerder moeten toeslaan en werden in de slotfase achteruit gedrukt door Vorden.”

Over de rode kaart was Razing zich van geen kwaad bewust. ,,Volgens mij heb ik niets verkeerds gezegd. Ik zag dat de bal over de zijlijn was, maar de grensrechter vlagde niet. Daar zei ik iets over tegen de scheidsrechter. Ik zal nu wel een wedstrijd schorsing krijgen. Als het er meer worden, ga ik in beroep.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal