Volledig scherm
Robin Janssen (rugnummer 8) van De Treffers treurt na de uitschakeling door DVS’33 in het nationale bekertoernooi. © Orange Pictures/René Nijhuis

Trainer Janssen baalt van onprofessionele slotminuut De Treffers

KNVB BEKERGROESBEEK – De Treffers ontbreekt in het hoofdtoernooi van de KNVB Beker. De Groesbeekse club ging woensdagavond in de verlenging onderuit tegen DVS’33 (1-2). De Treffers-trainer Anton Janssen was na afloop vooral boos over de gelijkmaker van de Ermelose gasten.

,,Daar hebben we de wedstrijd verloren. In plaats van de bal hard weg te rossen, zetten we een nieuwe aanval op. Daardoor konden zij weer snel aanvallen na een interceptie. We hebben dat niet professioneel gedaan. Als we de bal hadden weggeschoten, dan was die tegengoal nooit gevallen”, zei Janssen.

Wissels

Julian de Ruiter maakte de gelijkmaker, in de verlenging scoorde Berry Powel de winnende treffer voor het team dat uitkomt in de derde divisie zaterdag.

Janssen kon in de verlenging nog maar één keer wisselen. Dat was zijn vierde wissel, sinds dit seizoen nieuw in de verlenging. ,,Ik had geen keus, want alle wissels die ik daarvoor had toegepast waren noodzakelijk. Sommige spelers zaten er doorheen.”

Snel schakelen

De coach was over het grootste deel van de wedstrijd wel te spreken. ,,We hebben lange tijd een goede prestatie geleverd tegen een tegenstander met veel kwaliteit. Daar moeten we mee verder. Natuurlijk is het ontzettend jammer dat we al zo vroeg zijn uitgeschakeld in de KNVB-beker, maar we moeten nu snel schakelen.”

De Treffers speelt zaterdag in de tweede divisie de eerste competitiewedstrijd tegen regerend kampioen Katwijk. Bij de Groesbeekse club ontbrak tegen DVS'33 verdediger Mees Siers met een kuitblessure, daardoor speelde aanwinst Frenk Keukens na één training meteen in de basis. ,,Mees hoopt er zaterdag weer bij te zijn."   

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal