Volledig scherm
Wesley Deenen in actie voor Germania. © Do Visser/DG

Tweetal komt terug op toezegging bij Germania

GROESBEEK - Wesley Deenen en Noah Tomatala vertrekken alsnog bij Germania. De aanvaller en keeper hadden eerder toegezegd te blijven. Deenen (22) gaat naar Venray en Tomatala (23) naar DFS Opheusden.


Germania verliest daarmee al drie spelers die eerder hadden toegezegd te blijven. Onlangs besloot Yannis Ngola ook al terug te komen op zijn eerdere toezegging en naar Alverna te gaan. Germania laat het er verder wel bij zitten. „We hebben wel een overeenkomst op papier, maar het heeft geen nut om er werk van te maken. Daar schiet niemand wat mee op”, zegt technisch manager Wim Benders.

Vervangers
De Groesbeekse eersteklasser heeft de vervangers al geregeld. Doelman Roy Jacobs komt over van EHC uit Hoensbroek. Hij keepte eerder bij NEC en Alverna en gaat weer in de regio wonen. Van SCH komt aanvaller Nasim Saber over. Hij was eerder onder meer actief voor Union, FC Oss en Trekvogels. Verder komen ook Jimmy Brons en Freek Kerkhoff over van Milsbeek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal