Volledig scherm
Rafael Uiterloo rechts is de gevierde man bij FC Lienden in het eerste kampioensjaar, 2014/2015. © William Hoogteyling

Update: De Treffers legt ex-prof Uiterloo vast

GROESBEEK – De Treffers heeft overeenstemming bereikt met Rafael Uiterloo. De oud-spits van FC Lienden is transfervrij nadat zijn contract afgelopen zomer bij eerstedivisionist FC Eindhoven niet werd verlengd. Hij is al direct speelgerechtigd.

De 26-jarige Uiterloo trainde de afgelopen weken al mee bij de Groesbeekse tweededivisionist. De Amsterdammer sluit in eerste instantie tot aan de winterstop aan in Groesbeek.

De Treffers was op zoek naar een vervanger van Marc Höcher. De verbintenis van de voormalig profvoetballer van Helmond Sport en Willem II werd eind augustus ontbonden. Höcher stond pas enkele maanden onder contract bij De Treffers.

Profvoetbal

Uiterloo speelde na zijn vertrek bij FC Lienden in de zomer van 2015 voor Telstar en FC Eindhoven. In de jeugd kwam hij uit voor Ajax en FC Utrecht. Daarnaast droeg hij het shirt van FC Omniworld en Baniyas SC uit de Verenigde Arabisch Emiraten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal