Sefa Tasci (links) eerder dit seizoen in actie voor SCD'33.
Volledig scherm
Sefa Tasci (links) eerder dit seizoen in actie voor SCD'33. © Foto: Flip Franssen

VVLK slaat slag met binnenhalen goaltjesdief Tasci

LEUTH - VVLK heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Nijmegenaar Sefa Tasci. De topscoorder van de vijfde klasse D (15 goals) komt over van SCD’33. In zijn kielzog komen ook Samet Özer, Mustafa Celik en Cengiz Gungor over naar Leuth vanaf de competitiegenoot uit Deest.

Tasci is een speler met ervaring op hoger niveau. Hij speelde in de jeugd bij NEC-amateurs en was ook actief voor onder meer de zaterdagtak van DVE-Trajanus (Nijmegen), Bemmel, Rood Wit (Groesbeek) en DESO uit Oss. Hij kwam vorig seizoen terecht bij SCD, waarmee hij als tweede is geëindigd in de vijfde klasse D met 31 punten uit 15 wedstrijden.

De vier spelers komen uit het netwerk van VVLK-trainer Hachemi Chahaibi. De Nijmeegse coach is blij met het weerzien. ,,Ze kiezen er puur voor om met mij samen te werken, want bij VVLK hebben we geen budget om spelers te betalen”, reageert hij. ,,Ze komen voor de sfeer en trainingen die ik geef. Ik heb in het verleden een goede band met ze opgebouwd.”

Assistent-trainer 

Jasper Blom is de vijfde versterking voor VVLK. De 39-jarige speler uit Leuth was gestopt, maar voetbalde in het verleden onder meer voor DIO’30 en SC Millingen. Joeri Nellissen (onbekend) en Wesley Kosman (SV Nijmegen) vertrekken. VVLK zoekt nog naar een assistent-trainer, omdat ook Nordin Kerkri is vertrokken naar SV Nijmegen.     

Amateurvoetbal