Volledig scherm
Kevin Koenders (8) maakte een van de treffers voor VVLK, maar het was niet genoeg voor de overwinning. Archieffoto Flip Franssen © Flip Franssen

VVLK verslaat ook Elsweide

VVLK won in de vijfde klasse F ook de tweede wedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Elsweide in Arnhem eindigde het duel in 1-2. De ploeg uit Leuth is net als CHRC en Veluwezoom nog zonder puntenverlies.

Trainer Tom Polman, dit seizoen teruggekeerd, zag tot tevredenheid dat Berry Lentjes na rust raak schoot uit een strafschop. Naud Eggermont werd neergelegd in het strafschopgebied. Uit een assist van voormalig Rood Wit-speler Koen Keukens verdubbelde Wouter Rekers tien minuten later de score: 0-2.

In de slotfase werd het nog even spannend, omdat de thuisploeg de 1-2 maakte. Echt in gevaar kwam VVLK niet meer.

SVO’68 deed in Renkum niet onder voor RVW, maar verloor wel: 4-3. De Ooijse ploeg van trainer Bas Hendriks verspeelde drie keer een voorsprong.

Maikel van de Bergh zorgde namens de bezoekers voor de 0-1. Stef Lamers (1-2) en wederom Van de Bergh (2-3) gaven hun ploeg in het vervolg opnieuw hoop, maar RVW trok in de slotfase toch aan het langste eind.

Astrantia heeft het eerste punt van het seizoen binnen in de vijfde klasse G (Zuid 2). Op bezoek bij SC St Hubert kwam de ploeg van Danny Claassen niet verder dan 2-2. Thijn Fransman zorgde namens de bezoekers voor beide treffers.

Amateurvoetbal