Volledig scherm
PREMIUM
Joël Piroe met zijn ritueel na een doelpunt, ook gisteren in Almere. Wie goals nodig heeft, kan hem bellen, zo luidt het verhaal. © BSR Agency

Wijchenaar Joël Piroe wil graag de eredivisie in: ‘Het is een mooie club’

Jong PSV ging vrijdagavond met 3-2 onderuit in Almere. Na het duel ging de Wijchense spits Joël Piroe in op de interesse van Sparta Rotterdam.

Met een knal van een meter of 30 liet Joël Piroe gisteravond weer eens zien dat hij op allerlei manieren kan scoren.

Genoeg voor een punt voor Jong PSV was het net niet, maar de spits hielp het beloftenteam in Almere terug in een tot dan toe lastige wedstrijd en kwam ook nog met een assist op Amar Catic. Het zou goed kunnen dat het zijn voorlopig laatste duel voor Jong PSV is geweest.

Piroe heeft inmiddels een eerste gesprek met Sparta Rotterdam gehad en wil graag op huurbasis de eredivisie in. Trainer Mark van Bommel van PSV staat achter die wens en dus lijkt een transfer een kwestie van tijd, omdat ook technisch manager Henk van Stee van Sparta graag zaken wil doen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal