Wijchense clash tussen Alverna en Woezik stelt teleur

VIDEOALVERNA - De derby in de eerste klasse C (zuid 1) tussen Alverna en Woezik heeft zondag geen winnaar opgeleverd. De weinig verheffende Wijchense clash eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Volledig scherm
17-02-2019: Alverna-Woezik, eerste klasse, De Gelderlander DG SPORT NIJMEGEN REGIO FOTO SPORT © David van Haren

Kijkend naar de kansen was Alverna-Woezik ook geen hoogstaand duel. De bezoekers waren in de eerste helft wel enkele keren dicht bij een goal. Stijn Rambach raakte de paal nadat hij oog in oog kwam te staan met doelman Robert Zaalman. De keeper redde later nog op een kopbal van Patrick Heesakkers, terwijl Woezik-aanvoerder Gijs Diebels over schoot.

Alverna dacht vlak na rust op voorsprong te komen toen Mats Hegman van dichtbij binnen kopte, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Vervolgens kwam de thuisploeg onder druk te staan en miste Rambach opnieuw een kans namens Woezik. In de slotfase kregen beide teams nog kleine kansen, maar gescoord werd er niet.

Stand

Op de ranglijst schieten Alverna en Woezik weinig op met een punt. Alverna staat op de negende plaats en heeft drie punten minder dan Woezik, maar ook twee wedstrijden minder gespeeld. Woezik is de nummer zes met al 22 punten minder dan koploper en streekgenoot Juliana’31.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal