Beeld van Woezik - Prinses Irene.
Volledig scherm
Beeld van Woezik - Prinses Irene. © David van Haren

Woezik neemt voor rust al afstand van Prinses Irene

WIJCHEN - Woezik is doorgedrongen tot de volgende ronde van de districtsbeker. De voetbalformatie uit Wijchen behaalde zondagmiddag een eenvoudige overwinning op tweedeklasser Prinses Irene: 5-2.

De ploeg van trainer Ferdi Akankan eindigt zodoende als eerste in de poule, met zeven punten uit drie duels.

Na vier minuten opende nieuwkomer Lucas van den Heuvel de score met een kopbal uit een voorzet van rechts. Een paar minuten later verdubbelde Mo Benrahouan de marge door van dichtbij binnen te tikken: 2-0.

De bezoekers uit Nistelrode deden na iets meer dan een kwartier wat terug met de 2-1 van Tim van den Brand, maar via Bas Elemans (3-1) en opnieuw Van den Heuvel (4-1) werd het duel voor rust al beslist.

In de tweede helft maakte invaller Daan Mulder het nog even spannend met de 4-1. Dat was alleen niet genoeg om het Woezik nog lastig te maken. Van den Heuvel maakte een kleine tien minuten voor het eindsignaal zijn derde van de middag: 5-2.

Woezik begint volgende week zondag (14.30 uur) aan de competitie in de eerste klasse C met een thuiswedstrijd tegen Nemelaer.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal