Woezik raakt ex-prof Jansen kwijt; tien spelers blijven

WIJCHEN - Woezik is druk bezig de selectie voor komend seizoen vorm te geven. Tien spelers van de huidige groep hebben toegezegd te blijven. Aanvoerder Michael Jansen (33) vertrekt na vijf seizoenen.

13 reacties

 • Anonymous

  4 jaar geleden
  wie heeft het hier over geld in pompen? je feiten worden weerlegd en je redenatie gaat ineens weer ergens anders over.. lekker blijven roepen. 
 • Criticaster

  4 jaar geleden
  Beste Anoniem, je romantiseert de boel. Natuurlijk zijn er enkele die absoluut de potentie hebben maar je doet nu net of dat Woezik een opleidingsclub is, mijn god zeg wat een onzin. Nee de jongens krijgen een kan omdat er zo veel geblesseerden zijn als die er niet geweest waren hadden ze gewoon in de A gespeeld. De door jou genoemde zogenaamde A-tjes van toen waren al afgeschreven voordat ze een kans zouden krijgen. Maar ik wens je alle succes hoor al zou ik niet te hoog van de toren blazen of je moet er weer genoeg geld in pompen.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  overdrijven? is volgens mij gewoon hoe het is.. of wil je nu beweren dat die jongens niet gespeeld hebben afgelopen jaren? :/Daarna inderdaad weinig jeugd zien doorstromen. Niveau verschil was ook wel erg groot en soms moet je een beetje geluk hebben met de lichting.. De jeugd die nu is doorgestroomd was vanuit de B jeugd jaren geleden al aan het ruiken omdat de toenmalige A-tjes gewogen en te licht bevonden waren. Kan me een wedstrijd uit bij Rood-Wit herinneren waar bovenstaande jeugdspelers al een basisplaats hadden op 16? jarige leeftijd.. beetje roeptoeteren dit van je..
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  En wat heeft dat te maken met eigen jeugd?
 • Criticaster

  4 jaar geleden
  Overdrijf nu niet, Bas is de laatste die naar het 1e gegaan is en dat is ook nog iemand die de langste tijd in zijn Jeugd bij AWC gespeeld heeft en slechts een paar jaartjes bij Woezik. Daarna is er geen enkele speler naar het eerste gegaan jarenlang niet, alleen moeten ze nu wel door alle blessures.Ps komen Arts en Loeffen aankomend seizoen?