Volledig scherm
Stefan Muller op de bank bij Bemmel. © David van Haren

Woezik slaat dubbelslag met Muller en Vrenken

WIJCHEN - Stefan Muller is komend seizoen trainer van Woezik. De 41-jarige Nijmegenaar komt na de zomer over van Bemmel, waar hij bezig is aan zijn derde jaargang. Hij is bij de hoofdklasser de opvolger van Ton Kosterman, die na zes jaar vertrekt bij de Wijchense voetbalclub.

Woezik heeft zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie ook de nieuwe trainer voor het vrouwenteam bekendgemaakt: Tom Vrenken (30) is volgend seizoen de opvolger van Cor Perlee.

Muller draait momenteel met Bemmel in de middenmoot van de eerste klasse E. Vorig seizoen was hij met zijn ploeg lang in de race voor promotie naar de hoofdklasse.

Regionaal topscorer

De voormalig spits - tweemaal regionaal topscorer (in 2000 voor Germania met 23 goals en in 2004 voor DIO’30 met 27 treffers) - was eerder ook drie jaar trainer van Groesbeekse Boys en assistent-trainer bij RKHVV.

Wim van der Horst blijft assistent bij Woezik. Die rol vervult hij momenteel ook onder Kosterman. De Wijchense voetbalclub heeft daarnaast het contract met Sjaak Hendriks van het eerste zaterdagteam verlengd. Die ploeg, uitkomend in de vierde klasse A, is nieuw dit seizoen.

Vrouwenploeg Woezik

De 30-jarige Cuijkenaar Vrenken komt over van FC Gelre. Hij was eerder in het vrouwenvoetbal ook hoofdtrainer van SSS’18. Woezik is in de race om terug te keren naar de topklasse. De Wijchense vrouwen hebben de minste verliespunten in de hoofdklasse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal