Jurre Vreman (links) duelleert voor De Graafschap met Ralf Seuntjens van VVV-Venlo. Vreman speelde twee duels als prof voor de Doetinchemse club. Hij vertrekt komend seizoen naar Woezik.
Volledig scherm
Jurre Vreman (links) duelleert voor De Graafschap met Ralf Seuntjens van VVV-Venlo. Vreman speelde twee duels als prof voor de Doetinchemse club. Hij vertrekt komend seizoen naar Woezik. © Pro Shots/Erik Pasman

Woezik: tweetal van JVC komt én Jurre Vreman, na advies broer

WIJCHEN – Woezik heeft de selectie voor komend seizoen rond. De voetbalclub uit Wijchen krijgt er vier nieuwelingen bij. Opvallendste aanwinst is Jurre Vreman, die overkomt van Jong De Graafschap. Verder komen Mo Benrahouan, Lucas van den Heuvel (beiden JVC Cuijk) en Arjan Ardts (NEC) naar de eersteklasser.

De 21-jarige Jurre Vreman kreeg onlangs te horen dat De Graafschap na elf seizoenen niet verder met hem gaat. Mede op advies van zijn broer Jesse kiest hij voor Woezik. Jesse Vreman vertrekt na dit seizoen juist bij de Wijchense club. Hij gaat terug naar zijn jeugdclub SDOUC. Verdediger Jurre Vreman gaat in Nijmegen studeren.

Nieuwe keeper

Met de komst van Ardts (19), die dit seizoen actief is bij Jong NEC, heeft Woezik de opvolger voor Nicholas Skverer. De keeper verhuist naar Zeeland en gaat bij Hoek voetballen. Woezik was eerder rond met Ho-Chun Ko van NEC (amateurs), maar hij zag af van de overgang nadat de komst van trainer Anoush Dastgir afketste.

Van den Heuvel (20) speelt bij JVC in het eerste team, dat uitkomt in de derde divisie. Benrahouan (18) komt over uit het hoogste jeugdteam van de Cuijkenaren.

Jeugdspelers

Woezik zet nadrukkelijk in op de eigen jeugd, zo laat het bestuur weten. Zo schuift de Wijchense club Renzo Hendriks, Jesper Rikken, Teun Scholten en Tom Vogels definitief door naar het eerste team. Zij hebben al minuten gemaakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal