Volledig scherm
Patrick Heesakkers (rechts) voor de wedstrijd van De Treffers tegen GVVV, met zijn oud-ploeggenoot Simon Brouwer. © Nico Brekelmans/Proshots

Woezik versterkt zich met Heesakkers van De Treffers

WIJCHEN - Woezik heeft de opvolger voor spits Jos Peltzer binnen. Patrick Heesakkers (26) speelt komend seizoen bij de Wijchense voetbalclub. Hij komt over van De Treffers, waar hij na één jaar vertrekt.

De spits maakt in januari zijn vertrek bij de Groesbeekse tweededivisionist bekend. Heesakkers woont sinds vorig jaar in Groesbeek en daarom zocht hij een nieuwe club in de regio. Bij Woezik is hij de opvolger van Peltzer, die komend seizoen naar OSS’20 verkast.

111 doelpunten

Heesakkers verruilde dit seizoen GVVV voor De Treffers. Hij was twee jaar actief bij de tweededivisieclub uit Veenendaal. Daarvoor was hij zeer succesvol bij JSV Nieuwegein, met 111 doelpunten in 5 seizoenen. Mede dankzij zijn goals klom de club in korte tijd op van vierde klasse naar de eerste klasse. 

Woezik maakte eerder al bekend dat een groot deel van de selectie heeft toegezegd te blijven, ondanks de teleurstellende resultaten dit seizoen in de hoofdklasse B. De Wijchense formatie is de belangrijkste degradatiekandidaat.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal