Kadir Usta (rechts) blijft Achilles’29 trouw. Hij is één van de drie spelers uit de huidige selectie die bij de club blijft.
Volledig scherm
Kadir Usta (rechts) blijft Achilles’29 trouw. Hij is één van de drie spelers uit de huidige selectie die bij de club blijft. © Orange Pictures/Hans van Duijn

Zoektocht Achilles’29 succesvol: club met negentien spelers de hoofdklasse in

GROESBEEK - Achilles’29 heeft in een paar dagen tijd toch nog een selectie samengesteld. De Groesbeekse club, gedegradeerd naar de hoofdklasse, haalde voor de overschrijvingsdeadline van zaterdag nog vijftien voetballers. Stefan Muller is volgend seizoen de trainer.

16 reacties

 • Leen

  3 jaar geleden
  Het zijn allemaal Nederlanders maar wel met vreemde namen ja. Dat is Nederland tegenwoordig he! Jan janssen en wim eikhout is van voor de allochtonenintrede. Jouw zogenaamde nuchtere analyse kun je beter loslaten op je eigen cluppie maar daar hoort vanaf nu niemand ooit nog iets van. Dat is geen wijs besluit geweest maar noodzaak omdat niemand die kar nog wil trekken daar. Dat is bij Achilles juist wel het geval en alle hulde aan die mensen die er voor gaan om Achilles gezond te maken. Bart!!!
 • Ronald

  3 jaar geleden
  Je zal maar supporter zijn van FC nul.
 • SiertdeFox

  3 jaar geleden
  Gelukkig spelen bij de andere Groesbeekse clubs allemaal Groesbekers.
 • SiertdeFox

  3 jaar geleden
  Geef het een kans, het enige wat nog over is dat is de naam, ik wens deze nieuwe mannen van Achilles alle succes
 • SiertdeFox

  3 jaar geleden
  En je hebt nog gelijk ook.