1. Bizarre afgelasting: einde voetbalduel in Tiel haalt ‘coronatijd’ 17.00 uur niet na vechtpartij in andere wedstrijd
  PREMIUM

  Bizarre afgelas­ting: einde voetbaldu­el in Tiel haalt ‘coronatijd’ 17.00 uur niet na vechtpar­tij in andere wedstrijd

  TIEL - Een bizarre situatie vanmiddag in Tiel: de voetbalwedstrijd tussen RKTVC 1 en ODC 1 in de derde klasse werd afgelast, omdat het duel niet voor de ‘coronatijd’ 17.00 uur kon worden uitgespeeld. De oorzaak was een vechtpartij eerder op de middag op hetzelfde sportcomplex, waarbij een speler dusdanig werd toegetakeld dat hij per ambulance moest worden afgevoerd.
 2. Voetbaloverzicht: Geen winnaar bij bij MEC’07 tegen BZS; Theole krijgt voetballes op bezoek bij IVV
  PREMIUM
  voetbal rivierenland

  Voetbal­over­zicht: Geen winnaar bij bij MEC’07 tegen BZS; Theole krijgt voetballes op bezoek bij IVV

  TIEL - Of er volgende week nog gevoetbald wordt is zeer de vraag, maar dit weekeinde draait het amateurvoetbal nog door. Op de meeste sportparken althans, want er zijn ook de nodige ‘corona-afgelastingen’. Zo ging de derby GVV-Beesd niet door. Wat gebeurde er dit weekeinde op de regionale velden? Wie scoorden er? Een verzameling van alle gebeurtenissen vind je op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.
 3. Voetbaloverzicht: Theole geeft zege weg in spectaculaire wedstrijd, BZS en Teisterbanders houden elkaar in evenwicht
  PREMIUM

  Voetbal­over­zicht: Theole geeft zege weg in spectacu­lai­re wedstrijd, BZS en Teisterban­ders houden elkaar in evenwicht

  TIEL - Publiek is niet welkom, maar het amateurvoetbal gaat gewoon door. Op de meeste plaatsen althans, want de wedstrijden van TEC, MVV'58, DFS, RKTVC en Wadenoijen zijn afgelast vanwege corona. Wat gebeurde er dit weekeinde op de regionale velden? Wie scoorden er? Een verzameling van alle gebeurtenissen vind je op deze plek. Blijf de pagina verversen voor updates.