Volledig scherm
© DG

3D: Vriendenschaar gelijk tegen Amersfoortse APWC

TIEL - Vriendenschaar deed zich in de derde klasse D West 1 te kort met een 2-2 gelijk spel tegen het Amersfoortse APWC.

De Culemborgers begonnen echter te slap en kregen daar de rekening in de zesde minuut voor gepresenteerd: 0-1. Daarna domineerde de thuisclub. Het duurde tot vijf minuten voor de pauze alvorens dat wat opleverde. APWC maakte overduidelijk hands in het strafschopgebied. Farid Bouzbib benutte de strafschop koel: 1-1.

Na rust was Vriendenschaar een stuk scherper. Tegen de verhouding in kwam de ploeg na een afgewerkte corner toch op achterstand: 1-2. Een kwartier voor tijd scoorde Joran Misbeek de 2-2. Ondanks een handvol kansen voor de thuisclub bleef het daar bij.

SCR kwam tegen Sporting’70 al na vijf minuten op achterstand: 0-1. Wegens natrappen kreeg een van de bezoekers vijf minuten later rood. Halverwege de eerste helft maakte Martijn Winters gelijk: 1-1.

Tot aan de rust kregen de Rijswijkers tal van kansen, maar lieten die onbenut. Na de pauze ebde het Rijswijkse overwicht wat weg. Bij de eerste goede aanval na rust wisten de tien van Sporting te scoren: 1-2.

Amateurvoetbal