Goorman (links) op archiefbeeld juichend met met aanvaller Cedric Badjeck
Volledig scherm
Goorman (links) op archiefbeeld juichend met met aanvaller Cedric Badjeck © William Hoogteyling

Arjan Goorman (35) hangt voetbalschoenen aan de wilgen

OPHEUSDEN - Het afgelopen week bekendgemaakte einde van prestatievoetbal bij DFS Opheusden, betekent ook het einde van de carrière voor verdediger Arjan Goorman.

De routinier (35) was dit seizoen van grote waarde voor de eersteklasser, die als koploper de competitie eindigde. Fysieke klachten zaten Goorman echter dermate in de weg, dat het hem steeds meer energie kostte om wekelijks te kunnen spelen. 

Goorman kwam in het verleden onder meer uit voor FC Lienden, DOVO, HSC’21, Achilles’29, SV Babberich en De Graafschap.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Amateurvoetbal