Volledig scherm
archieffoto © VI Images

Buren koploper na twee zeges op rij

BUREN - Buren (vijfde klasse D Zuid 1) heeft in de eerste twee duels van dit seizoen haar vistekaartje afgegeven. Na de zege van vorige week bij SCZ volgde gisteren een overtuigende 8-0 oorwassing voor het arme Heerewaarden.


Grote man bij Buren was Kevin Vogelzang met drie doelpunten. De overige goals kwamen op naam van Frank Stap (twee), Elco Verkerk, Roel van Hemert en Patrick van Arkel (allen 1).

DSS '14 presteerde prima tegen het bezoekende Jan van Arckel: 2-0. Ondanks vijf honderd procent kansen voor rust gingen beide ploegen met een brilstand de rust in. Na de pauze sloeg de ploeg uit Heesselt twee maal toe: Makan Tanis en Marim Hofstee waren de doelpuntenmakers.

Ophemert en Hedel deelden de punten: 1-1. Kevin de Haan was voor rust de succesvolle afmaker namens de thuisploeg. Hedel kwam in de 77'ste minuut langszij.

SCZ had geen kind aan Maaskantse Boys: 2-4. Doelpuntenmakers waren Visar Begiraj (twee maal), Hasmat Wasiq en Ecco Tahir.

Wadenoijen verloor op eigen veld met 0-2 van RKKSV. De bezoekers waren in de eerste helft duidelijk de betere ploeg en namen een terechte 0-2 voorsprong. Quincy Lüderitz en Robbie van Haarlem ware dicht bij de gelijkmaker. Eerstgenoemde raakte met een schot de lat en Van Haarlem zag een kopbal op de lat uiteenspatten. De tweede helft waren beide teams gelijkwaardig maar werd er niet meer gescoord.

Amateurvoetbal