Volledig scherm
DFS speelt in de finale van Prima voor elkaar Cup tegen Echteld. © William Hoogteyling

DFS en Echteld in finale Prima voor elkaar Cup

KESTEREN - Echteld en DFS spelen zaterdagmiddag op sportpark De Leede in Kesteren de finale van de eerste editie van de opvolger van de Neder-Betuwe Cup. Beide teams eindigden deze week in hun poule bovenaan.

DFS trad aan met het tweede elftal, aangevuld met een handvol eerste elftalspelers. De hoofdklasser won deze week in poule A met 3-1 van Kesteren en speelde 1-1 gelijk tegen Dodewaard. 

Echteld klopte in de andere poule woensdagavond FC Lienden met 2-0 en zette een dag later Uchta met 4-1 aan de kant.

De finale tussen Echteld en DFS begint om 14.30 uur op sportpark De Leede. 

Om 12.30 uur spelen gastheer Kesteren en FC Lienden om de derde en vierde plaats. Uchta en Dodewaard treden dan aan om de vijfde en zesde plek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal