Volledig scherm
Archiefbeeld: DFS - Nootdorp © Raphael Drent

DFS maatje te klein voor koploper Ter Leede

OPHEUSDEN - DFS, met interim-coach Joop Gall op de bank, was een maatje te klein voor Ter Leede, de koploper in de hoofdklasse A zaterdag. Het wed 0-2 en die stand stond halverwege al op het bord.

,,Vandaag was Ter Leede duidelijk de betere ploeg”, gaf ook Gall toe. ,,Dat benutte iedere kans. Wij hadden via Jeffrey Arends, die twee keer alleen voor de keeper kwam, de mogelijkheid op een doelpunt. Maar die ballen gaan er dan niet in. Ook had Remy Raterink pech met zijn indraaiend schot, dat op de kruising kwam.”

In de eerste helft had de ploeg uit Sassenheim DFS al op achterstand gezet door treffers van Jeffey Bok (0-1) en Rob Zandbergen. DFS zette in de tweede helft stevig aan, maar de fysiek sterke verdediging van Ter Lee was daar nauwelijks van onder de indruk: 0-2

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal