Volledig scherm
Archiefbeeld: Dodewaard - Stroe © Raphael Drent

Dodewaard wint en moet afwachten

Dodewaard won in de vierde klasse B Oost zaterdag met 4-1 van Wageningen en is nog in de race voor een plaats in de nacompetitie. De beslissing valt zaterdag.

,,Het was een gemakkelijke zege”, keek trainer Henk Stuivenberg terug. ,,We speelden een paar klassen beter dan vorige week tegen EMM. Bij rust was het al 2-0 door doelpunten van Sven Elings en de opkomende verdediger Bjorn Looijen. Meteen na rust verslikte Hessel Gerritsen zich en kreeg doelman Joeri Willemsen de enige bal op doel.”

En die vloog erin: 2-1. Dodewaard pakte meteen door en via Thijme van Dijken en Gertjan Tijssen werden de punten thuis gehouden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal