DSS'14 op archiefbeeld.
Volledig scherm
DSS'14 op archiefbeeld. © Raphael Drent

Doelpuntrijk derby met DSS'14 als winnaar

HEESSELT - De toeschouwers waren in vijfde klasse C Zuid 1 getuige van een doelpuntenspektakel. Vooral in de eerste twintig minuten waren beide ploegen op schot en stond 2-3 op het scorebord na twee doelpunten van Luuk van Velsen (DSS’14), Rob Schepens, Kevin Donne en Björn Verweij (allen Wadenoijen). Het werd 4-3.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Sportieve ambities heeft Fair Play (nog) niet
    PREMIUM

    Sportieve ambities heeft Fair Play (nog) niet

    CULEMBORG - Hij had er alle vertrouwen in, maar toch was Machid el Boustati vorige week enigszins opgelucht toen zijn club SMVC Fair Play ruimte kreeg toegewezen op sportpark Terweijde. Een jaar geleden liep de rentree van de Culemborgse voetbalclub op de velden van Focus’07 immers nog op het laatste moment mis. De langverwachte terugkeer op het sportpark in de eigen wijk was ‘best even een momentje’, zegt El Boustati die tevreden constateert dat zijn in 2013 ter ziele gegane club weer volop leeft.

Amateurvoetbal