Volledig scherm
Archiefbeeld: Focus’07 - CDW © ricardo smit

Eén bepalende treffer voor Focus'07 in Utrecht

UTRECHT - In een wedstrijd waar niets meer op het spel stond verloor Focus’07 in de zaterdag derde klasse in het district West 1 met 1-0 van DOSC. De enige treffer viel al na zeventien minuten: 1-0. 

“Echte kansen kregen we niet”, was Focus’07-elftalleider Hans van Diejen reëel. “Het bleef bij enkele schoten van afstand van Joris van Santen.” Na rust had Focus’07 met goed spel een overwicht, maar kon geen echte kansen uitspelen. DOSC kon dat in de counter ook niet.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal