Spelers van TEC vieren een doelpunt van Junior Ebobo (9).
Volledig scherm
PREMIUM
Spelers van TEC vieren een doelpunt van Junior Ebobo (9). © Pro Shots / Ron Jonker

FC Betuwe? De droom leeft voort bij koploper TEC: ‘Als we écht iets willen, moeten we clubs samenvoegen’

TIEL - TEC is na vier wedstrijden de trotse koploper van de tweede divisie en mag zich op dit moment de beste amateurclub van Nederland noemen. Jaren geleden waren er in Tiel plannen om met andere clubs te fuseren tot FC Betuwe. Leeft die droom nog? En is zo'n fusie nog wel nodig?

3 reacties

 • jeroen van rooij

  4 maanden geleden
  Gun ze echt het allerbeste... maar enkele jaren geleden hoorde we dezelfde geluiden uit Lienden.... Puik hoe ze nu presteren op het hoogste amateur niveau. De jeugd wil nog niet echt vlotten. De andere Tielse clubs hebben dat nu juist wel Iets wat echt nodig is om op lange termijn stabiel hoog mee te draaien in uberhaupt een hoofdklasse.
 • Hennie de Haas

  4 maanden geleden
  Zomers 😂...
 • J. Zomers (69)

  4 maanden geleden
  FC Betuwe is niet verkeerd... denk dat ze gelijkwaardig zijn aan Vitesse en NEC.
 1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

  Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

  Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.