Volledig scherm
FC Lienden-trainer Hans Kraay jr. © Marcel Bonte (ProShots)

FC Lienden gaat voor drie op een rij

LIENDEN - Vooruit kijken, dat is wat er in Lienden momenteel gebeurt. De ploeg heeft de mindere fase, met drie nederlagen op rij, achter zich gelaten en richt het vizier op de toekomst. Tegen Jong Sparta, op Het Kasteel, kan morgen ook zomaar de derde overwinning op rij worden gepakt, na de goede reeks met overwinningen op HHC Hardenberg (0-1) en Barendrecht (2-0).

„Ik kijk erg uit naar de wedstrijd tegen Sparta, zeker omdat het op Het Kasteel wordt gespeeld. Heb ik zelf ook nog een aantal keer gevoetbald, met succes overigens. Het is één van de mooiste stadions van Nederland”, aldus Kraay, die met Brayton Biekman een nieuwe tweede assistent heeft.

De aanvaller zit, als hij niet bij de wedstrijdselectie zit, naast Kraay en assistent-trainer Michel op ’t Hoog op de bank voor de tactische aanwijzingen. Hij is bezig met zijn trainersdiploma.

Erik van Eem blijft sukkelen met zijn blessure. De Rhenenaar werd aan het begin van dit seizoen geopereerd, viel al weer een paar keer in, maar is toch nog niet volledig hersteld. Milad Intezar keert daarentegen weer terug na een uitstapje met het nationale elftal van Afghanistan.

Amateurvoetbal