Volledig scherm
Archiefbeeld: Groot - Ammers - MVV'58 © Jan Noorlandt

Kampioenschap binnen voor MVV’58 na winst op Kerkwijk

METEREN - MVV’58 wint met 2-0 van Kerkwijk en is kampioen van de vierde klasse zaterdag Zuid 1. De ploeg uit Meteren verloor vanaf 17 oktober geen enkele wedstrijd meer en is de terechte kampioen. 

“We hebben een fraaie reeks neergezet”, keek MVV’58-trainer Robin Berendsen terug. “Ik denk dat we dik verdiend de titel hebben gepakt.” In de kampioenswedstrijd tegen Kerkwijk was MVV’58 niet zichzelf. Na een halfuur opende Remko Knoop de score: 1-0. 

In de tweede helft bleef Kerkwijk gemakkelijk op de been, zodat het spannend bleef. Gezien de tussenstand bij Brakel moest MVV’58 winnen. Pas drie minuten voor het einde maakte Dominic Comeford aan alle spanning een einde: 2-0.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal