Volledig scherm
Archiefbeeld: Kesteren - Animo © William Hoogteyling

Kesteren beleeft primeur tegen Movado

DORDRECHT - De korfballers van Kesteren presteerden wat andere ploegen nog niet lukte: winnen van koploper Movado. De tweedeklasser boekte een terechte overwinning in Dordrecht: 17-20. Door de overwinning is het verschil met de koploper nog maar vijf.

In de derde klasse F had Tiel’72 een gemakkelijke middag. Wat vooraf werd bestempeld als spannend eindigde in een zeer ruime overwinning op Keizer Karel: 7-19. De ploeg van Mathijs Ramaker komt daarmee op gelijke hoogte en heeft een beter onderling resultaat ten opzichte van Keizer Karel.

Animo kende in 3C een soortgelijke situatie, maar de formatie van Wim Jansen kwam er slechter uit. Het verloor met 22-17 van Fortissimo, die de voorsprong uitbreidde tot drie punten. Animo krijgt voor de tweede plaats concurrentie van HKC.

Vierdeklasser SGV verloor met 10-15 van Koveni. De Culemborgers blijven hekkensluiter op het laagste niveau.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal