Volledig scherm
Danny van den Meiracker (l) nadat hij heeft gescoord na een voorzet van Abderrahim Loukili (23). © David van Haren/ProShots

Matig FC Lienden te sterk voor Achilles'29

LIENDEN – FC Lienden heeft na vier nederlagen op rij weer eens drie punten bij kunnen schrijven. Op eigen veld versloeg het Achilles’29 met 2-0 dankzij doelpunten van de teruggekeerde Danny van den Meiracker en Jawad Bellahsan.

In een uiterst matige wedstrijd kwam FC Lienden na een kwartier voetballen op voorsprong. Een diepe bal van Leon Broekhof werd door Abderrahim Loukili – terug van weggeweest – goed voor het doel geslingerd. Van den Meiracker, die twee wedstrijden vanwege een blessure aan de meniscus moest overslaan, kopte van dichtbij raak: 1-0.

FC Lienden had weinig te duchten van Achilles’29, dat grotendeels met de beloftenploeg speelde, maar omdat de ploeg van trainer Hans Kraay jr. zelf erg slordig acteerde, waren er nauwelijks kansen te noteren.

In de tweede helft duurde het ook lang voordat er wat te beleven viel. Vijf minuten voor tijd kopte Van den Meiracker van dichtbij op de voeten van doelman Desny Royendijk. Uit de counter schoot invaller Youri Rosenboom nog op de lat.

Invaller Bellahsan besliste het duel in de 93 ste minuut door de 2-0 binnen te schieten. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal