Volledig scherm
Katwijk - FC Lienden © BSR Agency

Nederlaag FC Lienden in Katwijk

Op bezoek bij Katwijk heeft FC Lienden een 2-0 nederlaag geleden. De ploeg van trainer Hans van de Haar blijft daardoor op de zestiende plek staan in de tweede divisie.

De eerste mogelijkheid was voor FC Lienden, toen Yassine Zakir richting doel schoot. De bal was echter een prooi voor doelman Mark de Vries. Daarna was het de thuisploeg die vaker voor het Liendense doel opdook, maar Marciano Mengerink en Mike van de Ban hadden het vizier niet op scherp staan. In de 45ste minuut had Van de Ban dat wél, toen hij raak schoot.

In de tweede helft was de grootste Liendense kans voor verdediger Haris Memic, maar zijn kopbal werd gepakt door De Vries. Even later was het aan de andere kant wel raak en was het duel wel beslist. Mengerink gaf het laatste tikje voor de 2-0.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal