FC Lienden eerder dit seizoen in actie in de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg.
Volledig scherm
FC Lienden eerder dit seizoen in actie in de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg. © Pro Shots/Cor Lasker

Nico Wagenvoort: ‘Ik heb een punt gezet achter FC Lienden’

LIENDEN - Voor Nico Wagenvoort, één van de geldschieters bij FC Lienden die kenbaar maakte er per direct mee te stoppen, is het een gedane zaak. 

Hij ziet geen brood in de plannen van trainer Hans van de Haar voor een eventuele ‘lowbudget’ doorstart om in elk geval het seizoen af te maken. Contact hebben de twee er nog niet over gehad, maar dat is volgens Wagenvoort niet nodig. ,,Je moet niet denken dat spelers voor niets komen voetballen. Ik heb er écht een punt achter gezet.”

KNVB

Als FC Lienden zich terugtrekt uit de tweede divisie, is het nog niet duidelijk wat dat betekent voor de spelers. Mogen zij naar een andere club of niet? Dat weet zelfs de KNVB nog niet.

,,We zijn met het bestuur van FC Lienden in gesprek over de situatie. Het is niet gebruikelijk hoe dit allemaal gaat, dus wij moeten zelf ook nog kijken hoe we dit aan gaan pakken. Er zijn nu nog veel vraagtekens voor ons. We gaan eerst de omstandigheden onderzoeken en kunnen dan pas beoordelen of contractspelers weg kunnen of dat er een andere oplossing komt. Dar kunnen we niet op vooruitlopen”, zegt een woordvoerder van de bond.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal