Volledig scherm
Shuremy Felomina (29), hier in actie tegen AFC, begint volgend seizoen aan zijn tweede jaar bij FC Lienden. Ook Abdel Metalsi (achtergrond) heeft zijn contract op De Abdijhof verlengd. © BSR Agency

Nieuwe doelman voor FC Lienden; vijf spelers verlengen contract

LIENDEN - Keeper Steven van Dijk (21) stapt komende zomer over naar FC Lienden. Hij komt over van Jong FC den Bosch. FC Lienden heeft ook de samenwerking met vijf spelers verlengd: Frank Wiafe, Djamel Leeflang-Boerstra, Abdel Metalsi, Ayrton Statie en Shuremy Felomina.

Van Dijk keepte in de jeugd onder meer bij Go Ahead Eagles, Vitesse en NEC. Hij stapte in de zomer van 2018 over vanuit Nijmegen naar FC den Bosch en houdt het daar na één seizoen voor gezien. De Apeldoorner is de eerste versterking voor FC Lienden van buitenaf voor komend seizoen.

Leeflang-Boerstra, Metalsi, Statie kwamen in de winterstop van dit seizoen naar De Abdijhof en zijn sindsdien allen vaste basisklanten in het elftal van trainer Hans van de Haar. Felomina maakte afgelopen zomer de overstap van Kozakken Boys naar FC Lienden en begint komend seizoen aan zijn tweede jaar bij FC Lienden. Wiafe speelt al sinds 2015 bij FC Lienden en onderbrak die periode voor een half jaar toen hij voor Fortuna Sittard uit kwam. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal