Volledig scherm
Obi Onyeike (rechts) kampt met knieklachten bij TEC. © Dennis Wielders

Obi Onyeike twijfelgeval bij TEC

TIEL - TEC maakt de herstart in de tweede divisie na de winterstop met een twijfelgeval. Obi Onyeike, een van de betere spelers in de eerste seizoenshelft, haakte op de training met knieklachten af. 

Daarnaast ontbreken de al langer geblesseerden Trumaine Balrak en Migiel Zeller op het appel.

,,Het zou erg spijtig zijn als Obi niet kan spelen. Hij is een van onze dragende spelers”, ziet trainer Frits van den Berk. ,,Gelukkig kunnen we wel beschikken over Vinnie Vermeer en Jordi van Kerkhof.”

Lastig

Van den Berk zag tegenstander HHC Hardenberg in de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft in Veenendaal bij GVVV. ,,Ten opzichte van verleden jaar toen we daar met 0-3 wonnen is die ploeg echt sterker. Ik verwacht dan ook een erg lastige wedstrijd.”

De trainer eist een scherpe start van zijn ploeg. ,,Dat betekent niet dat we volop het initiatief hoeven te nemen. Wellicht is het verstandiger om juist wat behoudender te spelen en te gokken op een snelle omschakeling. We gaan voor de winst, maar misschien moeten we met een punt ook tevreden zijn.”

HHC Hardenberg-TEC  (zaterdag, 15.30 uur, sportpark De Boshoek, Hardenberg). TEC, geblesseerd: Trumaine Balrak (knie), Migiel Zeller (knie); twijfelgeval Obi Onyeike (knie).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal