Volledig scherm
Ophemert op archiefbeeld. © William Hoogteyling

Ophemert haalt flink uit tegen Maaskantse Boys

OPHEMERT - Vijfdeklasser in het zondagvoetbal Ophemert won afgetekend met 5-2 van Maaskantse Boys uit Maren-Kessel. Voor rust was de wedstrijd nog in evenwicht, na rust sloeg Ophemert toe. 

Na elf minuten opende Kevin de Haan de score: 1-0. Na de gelijkmaker had De Haan het antwoord meteen klaar: 2-1. Zeven minuten voor rust werd het weer gelijk: 2-2. Na rust drukte Ophemert meteen door. De Haan tekende voor de 3-2, Ole Markus voor 4-2 en 5-2 weer De Haan. 

Wadenoijen won in Heerewaarden met 1-3. De ploeg van trainer Addie Kusters moest wel een achterstand goedmaken. ,,We hadden het de eerste helft moeilijk, omdat we het spel moesten maken”, vond Kusters. Na bezorgden Brandon Molle (2) en Ali Jachiou Wadenoijen de winst: 1-3. 

DSS’14 speelde in Oss met 1-1 gelijk tegen Deso. ,,We speelden noodgedwongen met enkele spelers van O19 en die deden het best goed”, vond DSS’14-elftalleider Kees de Vries. De wedstrijd was in evenwicht. Na elf minuten werd doelman Dylan van Bekkum met een lob verslagen. Halverwege de tweede helft produceerde Luke van Velzen de gelijkmaker: 1-1. 

BZS kwam tegen Mosa’14 snel door Niek van Ewijk op 1-0. Pas in de slotfase van de wedstrijd wist na veel kansen Sven Bloois met twee treffers de wedstrijd te beslissen: 3-0.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal