Volledig scherm
PREMIUM
Teleurstelling bij Joel Beukhof van TEC terwijl op de achtergrond het team van IJsselmeervogels de overwinning viert. © BSR Agency

Strijd, inzet, lef en durf, maar weer geen punten voor TEC: ‘Dit had omslagpunt kunnen zijn’

Het verschil op de ranglijst tussen TEC en IJsselmeervogels was amper te zien, maar na ruim negentig minuten stond er toch echt een duidelijke 0-3 eindstand op het bord.

Het begint eentonig te worden. Voor de zoveelste keer dit seizoen stapte TEC zonder punten van het veld. En wederom zonder ook maar één doelpunt te maken.

Terwijl het daar tegen IJsselmeervogels - de nummer twee van de ranglijst - toch echt wel de kansen voor had. IJsselmeervogels - dat veel minder kansen kreeg - scoorde wel drie keer: 0-3.

Al bijna vier maanden gaat TEC-trainer Arjan van der Laan zonder overwinning door het leven. De ploeg incasseert tik na tik, maar geeft de strijd nog niet op. Hoe uitzichtloos die er eigenlijk ook uit ziet. Zeker omdat concurrenten ASWH (2-1 winst op GVVV) en Scheveningen (1-1 tegen De Treffers) wel punten pakten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal