Volledig scherm
Theole op archiefbeeld. © Raphael Drent

Theole maakt geen fout tegen Wasmeer in Hilversum

HILVERSUM - Theole kan volgende week door winst op PVC kampioen worden van de derde klasse zondag West 1. De Tielenaren hebben twee punten voorsprong op Zwaluwen’11 Utrecht, alleen het doelsaldo van de ploeg uit Utrecht is beter. 

Theole had het lastig om na drie weken zonder competitiewedstrijden in de benen om op gang te komen in Hiversum. ,,We spelden afwachtend en niet fel genoeg”, vond Theole-trainer Hanky Leatemia. Theole kwam dan ook na een halfuur op achterstand: 1-0. Na harde woorden in de rust van Leatemia kwam Theole goed terug. Een eigen doelpunt van Wasmeer na een uur voetbal leverde de gelijkmaker: 1-1. Theole drukte meteen door en Haitam Chibane en Appie Tan voerden de stand op naar 1-3.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal