Hans van Gameren trainer van Buren: ‘Ik had natuurlijk in november al de handdoek in de ring kunnen gooien. Maar zo zit ik niet in elkaar.’
Volledig scherm
PREMIUM
Hans van Gameren trainer van Buren: ‘Ik had natuurlijk in november al de handdoek in de ring kunnen gooien. Maar zo zit ik niet in elkaar.’ © William Hoogteyling

Trainer Hans van Gameren hakt knoop door; weg bij Buren, terug naar ‘oude liefde’

BUREN - Zijn club Buren verkeert in een crisis en kon nog geen uitsluitsel geven over komend seizoen. Dus besliste voetbaltrainer Hans van Gameren zelf maar. Hij stopt ermee bij de vierdeklasser.

Leuk vindt hij het niet. Hans van Gameren gaat al na een seizoen weg bij Buren, de hekkensluiter in de vierde klasse E. Omdat het interim-bestuur geen beslissing wil nemen over de trainerspositie voor volgend seizoen hakte de inwoner van Opijnen de knoop door en kondigde hij zijn vertrek aan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal