Volledig scherm
Archiefbeeld: Tricht - Noad '32 © Raphael Drent

Tricht heeft tegen Heukelum aan één helft genoeg

TRICHT - In de tweede klasse zaterdag Zuid 1 versloeg Tricht Heukelum met ruime cijfers: 4-1. Tricht was al veilig, maar wil het seizoen goed afsluiten. 

“We hebben nu al een punt meer dan vorig seizoen”, analyseerde Tricht-trainer Marcel van Steenis. “Mijn jonge ploeg is alleen nog te wisselvallig.” In de eerste helft nam Tricht een 4-0 voorsprong door drie treffers van Marijn Bransen en één van Tim van Dijken. 

Na rust liet Tricht het lopen. Na een uur voetbal profiteerde Heukelum er van: 4-1. Daar bleef het bij.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal