Volledig scherm
Aan het tegendoelpunt dat Kozakken Boys incasseerde, kont Van Ingen weinig doen. © Marcel van Dorst PRO SHOTS

Verdediger Sven van Ingen moet doel in bij Kozakken Boys

INGEN - Verdediger Sven van Ingen kende in Werkendam een bijzondere seizoenstart met zijn ploeg Kozakken Boys. De inwoner van Ingen moest in het duel met AFC na twintig minuten zijn voetbalshirt vervangen door een keepersshirt.

Binnen een kwartier was eerste doelman Richard Arends (ex-DFS) al uitgevallen, zijn vervanger Nils den Hartog verliet het veld zeven minuten later op een brancard. En dus ging Van Ingen onder de lat. De verdediger deed dat naar behoren, maar moest AFC desondanks een treffer toestaan: 0-1.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Amateurvoetballers kunnen tot zaterdagnacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizenden spelers dat?
    poll

    Amateur­voet­bal­lers kunnen tot zaterdag­nacht van club wisselen, waarom doen jaarlijks tienduizen­den spelers dat?

    Jaarlijks wisselen tienduizenden spelers van amateurclub. De sluitingstermijn van deze transfermarkt is bepaald op 15 juni om 24.00 uur. Spelers hebben tot aanstaande zaterdagnacht de tijd een keus te maken. Daarna kun je alleen via een dispensatieregeling (verhuizing, werk) nog naar een andere club. Wel is het mogelijk de overschrijving in te trekken en terug te gaan naar de oude club zolang er geen formele wedstrijd (beker of competitie) is gespeeld.

Amateurvoetbal