Volledig scherm
Hans van de Haar. © Pro Shots

Vier nieuwe spelers FC Lienden, teller nu op 17

LIENDEN – Langzamerhand krijgt de selectie van FC Lienden voor komend seizoen vorm. Dinsdag werd al bekend dat Coen Brouwers vanaf komende zomer aansluit bij de tweede divisionist. Nu maakt FC Lienden een klapper en legt het op één dag vier spelers vast.

Niels Willems (20) komt over van Achilles’29. De aanvallende middenvelder begon afgelopen seizoen nog bij de hoofdmacht van de degradant uit Groesbeek, maar maakte het seizoen af bij Jong Achilles’29. Zijn jongere broer Chiel Willems trekt ook naar De Abdijhof. Hij voetbalde bij de onder 19 van Go Ahead Eagles.

Thimo Ponsen is aangetrokken als tweede doelman achter Jan Schimmel. De 19-jarige goalie komt over van vv Peursum. Als vierde versterking heeft FC Lienden Clarence Hassalbaink (23) binnen gehaald. De rechtsbenige verdediger trainde al een tijdje mee en ruilt deze zomer de amateurs van NEC in voor FC Lienden.

FC Lienden heeft tot nu toe zeventien selectiespelers voor volgend seizoen. Het is ook nog niet duidelijk of trainer Hans van de Haar volgend jaar op de bank zit. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal