Volledig scherm
Servanio Martina opende de score tegen Kampong. © William Hoogteyling

Vriendenschaar en Focus'07 blijven winnen

CULEMBORG - Vriendenschaar bond in de tweede klasse zondag west 1 ook het Utrechtse Kampong aan de zegekar: 4-1.

 De Culemborgse club voert nu de tweede periode aan en staat vast op de vijfde plaats. Uitblinker Servania Martina opende na veertien minuten de score: 1-0. Nog voor rust maakte Abid el Idrissi er 2-0 van. Even kwam in de tweede helft Kampong terug: 2-1. Vriendenschaar even was van slag, maar via treffers van Rens van Vark en Luuk Uitman kwam Vriendenschaar weer bovendrijven.

In de derde klasse zaterdag won Focus'07 met 3-2 van Lopik. Het was de tiende winstpartij op rij. Focus'07 staat tweede op de ranglijst, vier punten achter op Benschop. In de tweede periode hebben de Culemborgers zes punten voorsprong op HSSC'61, met nog drie wedstrijden te gaan. In de 37ste minuut kwam Focus'07 door Stef Ranshuijsen op voorsprong: 1-0. Na de rust maakte Dyan Baumgartner er 2-0 van. Hierna kreeg Marc van Soest rood (doorgebroken speler) en Focus'07 een strafschop om de oren: 2-1. Kort voor tijd kreeg een speler van Lopik zijn tweede gele kaart. Invaller Illias Dahri scoorde nog de 3-1 en vanaf de aftrap werd het nog 3-2.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal